Over Lars

Over LARS

Over Lars – personal trainer

Mijn naam is Lars van Roode, ben 36 jaar en woon in Alkmaar met mijn gezin. Ik geef personal training lessen in Alkmaar en Heerhugowaard. Ik ben een enorme sportfanaat en sport al mijn hele leven. Fitnessen en voetballen doe ik al vanaf mijn 5e. Inmiddels richt ik me met sporten niet alleen op mijzelf en mijn eigen doelen, maar wil ik anderen graag helpen om fitter te worden. Een gezond leven en je fit voelen is voor velen belangrijk en ik help daar graag bij.

Met deze reden heb ik de opleiding tot personal trainer gevolgd en met succes afgerond. Bij mijn vorige werkgever gaf ik bootcamplessen en één op één training aan diverse mensen.  

Een aantal jaar geleden ging bij mij de knop om. Al jaren was ik aan het fitnessen, maar zonder resultaat. Ik was er klaar mee en besloot het anders aan te pakken. Thuis schreef ik op wat ik wilde bereiken, welke oefeningen ik ging doen en hoe ik deze moest uitvoeren. En dat werkte. Het resultaat werd zichtbaar en is nooit meer verdwenen.

Ik kan jouw stok achter de deur zijn, weer of geen weer! We gaan trainen op verschillende buiten locaties. Veelal met ons eigen lichaamsgewicht, maar ook gewichten komen aan bod. Ook heb ik de beschikking over mijn eigen binnen sportlocatie waar we gebruik van kunnen maken. Een uur lang trainen met veel plezier en resultaat! Ik zal je motiveren om meer uit jezelf te halen, realistische doelen te bepalen en deze na te streven

Waarom sporten met mij?

Motivatie

Ik motiveer je álles uit de personal training te halen

Doelen

Ik help je doelen te stellen en deze te behalen

Contact

We hebben direct contact

wensen

De training wordt op jouw wensen samengesteld.


Voordelig

Vanaf slechts €37,50 per uur krijg je 1 op 1 les

Breed aanbod

Wil je afvallen? Een betere conditie krijgen? of fitter worden?

Aanmelden

VOLG MIJ OP FACEBOOK

Volg mij op instagram

Luister hier je muziek

Scroll naar boven
Nu chatten
Hulp nodig?
Hallo,
Ik zou graag wat meer informatie willen hebben